Har du hælspore? Akupunktur helbreder dig uden medicin

Hælspore behandles med akupunktur
KILDE: netdoktor.dk

Hælspore kommer, hvis du overbelaster senepladen ved din fodsål og det kan være meget smertefuldt og betyde, at du har svært ved at gå. Symptomerne er smerter under eller på indersiden af hælen.

Hælspore ses ofte i idrætsgrene, hvor man løber og hopper. Det er typisk efter 40-års alderen og hos løbere med plat- eller hulfod, at skaden ses. Den opstår for det meste i forbindelse med, at man løber i sko med manglende stødabsorption, eller ved at man pludselig øger belastningen i ens træning. Det er yderst smertefuldt at have hældspore og derfor er det bør du vide, at hælspore helbredes med akupunktur i Ringkøbing.

Den typiske risikogruppe for hælspore:

  • Personer der er overvægtige, da hælen, så udsættes for øget belastning.
  • Ældre mennesker, da den støddæmpende fedtpude skrumper med alderen, og fordi senepladens stødabsorberende egenskaber aftager.
  • Personer med stive haser, hvilket vil medføre et øget træk på hælbenet. Dette resulterer i en øget belastning af fodens seneplade, som derved lettere bliver beskadiget.
  • Personer med fejlstilling i foden (hulfod, platfod, overpronering).
  • Løb i sko med dårlig stødabsorption.
  • Personer, der pludseligt ændrer fodens belastning, f.eks. ved øgning af løbedistance.

Hælspore helbredes med akupunktur i Ringkøbing

Hos Qvist Akupunktur i Ringkøbing har akupunktør Anne Qvist med stor succes med lindring af alle typer smerte og stor erfaring med helbredelse af hælspore.

Det er meget ubehageligt at have en hælspore og én ting, som du selv kan gøre for at imødekomme det, er ved at give foden hvile eller ændre belastningen. Nogle gange kan det være nødvendigt at få ordineret lokalbedøvende medicin eller få indsprøjtninger med binyrebarkhormon.

I Ringkøbing ved Qvist Akupunktur helbreder akupunktør Anne Qvist hælspore helt uden brug af medicin. Det kan lade sig gøre, fordi akupunktur hjælper kroppen til at genfinde den rette balance og på den måde kan smerten lindres og ofte forsvinder den helt uden, der er behov for medicin.

Har du eller én du kender problemer med hælspore, så book en tid ved Qvist Akupunktur i Ringkøbing.