Gør det ondt?

Jeg bruger meget tynde nåle, der blot er 0,15-0,3 mm tykke, hvilket kun er lidt tykkere end et hovedhår. Måske kan du mærke et lille stik, når nålen sættes i, men herefter oplever du offest blot en let snurrende eller varmende fornemmelse.  

Skal jeg have et lagen eller håndklæde med?

Nej, det skal du ikke. Da jeg selv synes det er rart, at være fri for at skulle medbringe eget lagen/håndklæde til behandling, har jeg naturligvis valgt at du kan komme og ligge dig til rette.

Hvis du kommer pga. en løbeskade, vil jeg meget gerne se dig løbe 25-50 meter på fortovet uden for klinikken, og så må du gerne tage dine løbesko med. 

Må jeg træne lige efter behandlingen?

Det er bedst at slappe af efter behandlingen, så din krop bruger sin energi på at regulere og hele sig selv.

Drik gerne vand så de affaldsstoffer, som frigives i forbindelse med behandlingen hjælpes bedst muligt ud af kroppen. 

Hvordan virker akupunktur?

Jeg hjælper din krop med at helbrede sig selv. Fysiologisk påvirker akupunktur immunsystemet, frigiver smertelindrende stoffer lokalt, hvor nålene sidder og centralt i hjernen. I mine behandlinger vælges akupunkturpunkterne ud fra, hvilken personspecifik ubalance, som skal behandles. Nålene aktivere og afbalancerer kroppens energier, så både krop og sind behandles og styrkes.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det er forskelligt, men jeg har rigtig gode erfaringer med korte intensive forløb, hvor der gives 3-5 behandlinger indenfor en uge. Andre gange er det nok med færre behandlinger – måske endda kun en enkelt. Du vil typisk mærke en effekt efter 2-3 behandlinger. Problemer, du har døjet med i lang tid, kræver ofte flere behandlinger.

Hvordan afbestiller jeg en tid?

Ring eller skriv – gerne så hurtigt som muligt, så en anden kan få glæde af din tid. Du bliver ikke opkrævet afbestillingsgebyr. Hvis du afbestiller, fordi du er helt rask, er det dejligt! Klik her og spring til mine kontaktoplysninger.  

Kan du hjælpe med alt?

Nej, det kan jeg desværre ikke. Jeg kan fx ikke behandle kræft, men I den slags tilfælde kan jeg dog mindske smerter, fjerne ubehagelige følgevirkninger og styrke kroppens immunforsvar, så du alligevel vil opleve en bedring. Hvis jeg vurderer, at jeg ikke kan hjælpe dig, kan jeg ofte anbefale dig andre behandlingsformer.  

Er der bivirkninger?
Reaktioner og bivirkninger

Alle behandlinger har til formål at lindre eller afhjælpe de symptomer eller gener, som du har henvendt dig med. Under og efter behandlingen oplever langt de fleste en rar og afslappet fornemmelse i kroppen.

Som ved en hver anden behandling, kan der dog også under og efter behandlingen forkomme utilsigtede reaktioner, der er generende eller ubehagelige eller måske endda uønskede reaktioner og bivirkninger.

For samtlige behandlingsformer jeg anvender, gælder følgende:

Din krop stimuleres af behandlingerne til øget udskillelse af ophobede affaldsstoffer.

Dette kan hos nogle mennesker medføre gener og ubehag, i form af fx:

  • øget sekretion af lugt fra af kropsvæsker (sved, urin, afføring)
  • træthed
  • blå mærker
  • øget flåd fra næse eller øjne
  • hovedpine, kvalme, svimmelhed
  • opblussen af tidligere symptomer

Mange oplever, at det er gavnligt at drikke lidt ekstra vand samme dag og dagen efter behandlingen, hvorved disse reaktioner reduceres.

Der er ved akupunkturbehandling ligeledes en risiko for, at der under eller efter en behandling kan opstå utilsigtede hændelser, der medfører ubehag eller skade som fx føleforstyrrelser, at tidligere symptomer kan blusse op mv.

Hvad hvis jeg er bange for nåle?

Børn eller klienter med nåleskræk kan jeg behandle med akupressur, som er et let massagetryk med en finger eller en strikkepind på akupunkturpunktet.  

Hvad koster det?

Én behandling koster 500 kroner og du kan købe et klippekort til 5 gange for kr. 2.200,-. Mine kombinationsbehandlinger, hvor jeg både bruger akupunktur og cupping er lidt dyrere, da det som oftest er en behandling, som er mere tidskrævende.

Det koster intet at spørge, så ring eller skriv endeligt til mig og hør om mulighederne inden du booker en tid. Du kan betale med MobilePay og kontant.