Akupunktur mod myggestik
Akupunktur virker fantastisk mod kløende myggestik, da det løser problemet uden medicin, kemi og syntetiske stoffer, som kan give bivirkninger eller måske allergiske reaktioner. Hos Qvist Akupunktur i Ringkøbing har jeg fremragende resultater med at hjælpe folk, der ellers er plaget af myggestik.
Efter blot én behandling med akupunktur mod myggestik oplever de fleste, at de slet ikke bliver stukket og bliver de stukket, så hæver de ikke op og oplever heller ikke kløende myggestik.
Nogle få oplever, at der skal endnu én behandling til for at opnå samme effekt hele sommeren – altså ingen eller meget få myggestik og helt at være fri for kløe og hævelse.
En akupunktur behandling imod myg kan holde hele sommeren!
Undgå kløende myggestik med akupunktur
Er du plaget af myg og myggestik, så kommer her nogle fakta om både myg og myggestik og vigtigst, hvordan du kan undgå, at dine myggestik kløer ved at blive behandlet med akupunktur hos Qvist Akupunktur i Ringkøbing.
Hvornår er der størst risiko for myggestik?
Der er mange myter om, hvornår myggene stikker mest. Herunder er der lidt fakta om stikkemyggenes adfærd:
- Højsæsonen for myg er fra maj til august – også i Ringkøbing.
- Du kan blive stukket af myg både om vinteren og uden for sæsonen. Skulle du opleve dette, så er det sikkert arten husmyg, da den kan overvintre indendørs.
- Myg stikker mest om aftenen og tidligt om morgenen.
- Myg tiltrækkes af varme. Derfor er det ofte de aktive børn, der løber rundt i haven, som er særligt sårbare.
- Myg holder til, hvor der er bevoksning, skygge og fugt, så her er risikoen for myggestik størst.
- Myg tiltrækkes af lugt og sved, og de foretrækker nogle menneskers lugt frem for andres.
Derfor klør myggestik
Når myggen stikker, sprøjter den et kemisk stof ind under huden. Stoffet forhindrer blodet i at størkne, så myggen kan suge dit blod. Det er det samme stof, der efter stikket får huden til at klø og hæve op.
Har myggen stukket, så lad den sidde, til den er færdig med at suge blod. Den suger nemlig en del af giftstoffet ud igen. Så hvis du afbryder den, risikerer du, at stikket klør endnu mere.
Hvad med myggemidler?
Nogle myggemidler indeholder syntetiske stoffer, mens andre indeholder planteolier (fx kokos, citronella og eukalyptus). Længden af virkningen af de forskellige myggemidler varierer en del, men typisk virker de i 4-8 timer. De syntetiske midler virker længst og har den største effekt over for myg.
Da der i mange tilfælde er tale om syntestiske midler, så skal man naturligvis tage sine forholdsregler og bør ikke bruge dem på børn men i stedet give dem mere tøj på, hvilken kan være en prøvelse i sommerens varme. I forhold til en selv, så er det heller ikke sikkert, at du selv er vild med at sprøjte eller smøre kemi i ansigtet eller andre steder på kroppen.